Få med deg årets Intendenz Business konferanse 2018!

Vi har igjen gleden av å invitere deg til årets Businesskonferanse i Oslo på Tendenz Studio. Vi har i år et utrolig spennende program.
Businesskonferansen-2017_blogpostbilde

BUSINESSKONFERANSEN 
28. OG 29. MAI - TENDENZ STUDIO OSLO

I tillegg til våre interne innslag, har vi også i år fått med oss noen leverandører på data og regnskap. Disse skal gi dere informasjon om hva som finnes av muligheter og gi dere innsyn i verktøy som kan gjøre hverdagen enklere for dere!

I tillegg så har vi to eksterne foredragsholdere, som skal gi dere faglig påfyll til deres rolle som ledere og eiere. Vi har med oss Rune Hytten; mange kjenner nok igjen navnet hans, da han tidligere har jobbet som agent for oss i Tendenz. Han jobber i dag som seniorrådgiver i NAV Arbeidssenter med spesialområde innen lederstøtte og helsefremmende arbeidsplasser. Han kommer til å snakke om hvordan å tydeliggjøre roller og ansvar på arbeidsplassen i sammenhenger som har med helse og tilrettelegging å gjøre. Han vil gi dere innblikk i hvilke plikter og rettigheter dere som salongeiere og ledere har. Hva skal og kan en leder gjøre? Hva kan man forvente av sine medarbeidere? Hvordan skal man følge opp? Tilslutt, den vanskelige samtalen, hva skal sies?

Den andre eksterne foredragsholderen heter Vidar Hansen, han er tidligere politimann. Vidar er mentalist og ekspert på å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler. Han skal gjennom sitt foredrag gi oss innblikk der kroppsspråket er hovedtemaet. Han deler også kunnskap fra sin politibakgrunn, hvor gode kommunikasjonsevner er den viktigste egenskapen du kan ha i politiet. Dette er et spennende  tema også for vår bransje, både i forhold til de ansatte og ikke minst til kundene.
Så alt er lagt til rette for at dette blir en fantastisk dag. Det blir en dag hvor det blir noe workshop, men ikke så mye som vi har hatt tidligere år. 

Vi gleder oss masse til å se dere!
Hilsen Lene og Ola, på vegne av Tendenz

PROGRAM

10:00 - 10:15 Velkommen
10:15 - 10:45 Joico nyheter
10:45 - 11:15 KMS – Style Primers og muligheter for meromsetning i salong
11:15 - 11:30 Pause
11:30 - 12:30 MarketWell din digitale assistent i samarbeid med Amesto og PC kasse
12:30 - 13:30 Lunsj
13:30 - 15:00 Nærvær eller fravær? Lederskap eller medarbeiderskap? Hva er mulig? Foredragsholder: Rune Hytten
15:00 - 15:15 Pause
15:15 - 16:15 Skjulte muligheter- hemmeligheten finner du i kroppsspråket. Foredragsholder: Vidar Hansen
16:15 - 16:30 Oppsummering og avslutning

Mandag 28. mai
Kursnr: 33665

Tirsdag 29. mai
Kursnr: 33666

Pris: 1290,- inkl lunsj  |  Påmeldingsfrist: snarest - begrenset antall plasser NB! Det er samme opplegg begge dager.

FOREDRAGSHOLDERE

700-2

RUNE HYTTEN
Etter at han sluttet hos oss i Tendenz som salgsagent har han jobbet mange år i Manpower. De 3 siste årene har han jobbet som seniorrådgiver i NAV Arbeidssenter. Han har fylt på med teori fra BI og fagområdet ledelse, samt studier innen salutogen prosessveilednig på høyskolenivå.

 

 

 

 

vidar hansen_norsk foredragsformidling 3

VIDAR HANSEN
Vidar er tidligere politimann som blander tankelesing og underholdning. Dette har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. Dere har kanskje sett Vidar på TV2 Livsstil i programmet "Den nakne sannhet" nå i vår. Du vil raskt forstå hvorfor han fikk politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge, og hvorfor ledelsen i politiet fikk tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem. 

 

logoer_marketwell_PCKasse_amsetogo

MARKETWELL
Marketwell er en tjeneste- og løsningsleverandør til den profesjonelle frisør- og velværebransjen. Marketwell har utviklet 'Din digitale assistent' som betjenes via App på din egen telefon eller nettbrett. Tendenz Hårpleie’s kunder er de første som får anledning til å ta systemet i bruk. På businesskonferansen går vi gjennom hvordan vi kan hjelpe deg og dine ansatte til en enklere hverdag.

PC KASSE
PCK AS leverer et enkelt, raskt og rimelig kassesystem som de kaller PCKasse. PCK har i dag over 6000 installasjoner og er i stadig vekst. De jobber mye med nettbaserte satsingsområder. Det betyr tettere integrasjoner mellom kassen og nettbutikk for de som ønsker det, men også en helt ny booking løsning som er laget spesielt for frisør og hudpleiebransjen. De leverer kassen med en integrasjon mot Marketwell sin app. PCK mener de da vil ha en totalløsning for denne bransjen som ikke bare er enkel og rask, men også meget prisgunstig totalt sett.

AMESTO
Vi hjelper deg med regnskap og lønn. I en travel hverdag er det sjelden tid til overs til bokføring og regnskap, men med enkle, digitale løsninger legger vi til rette for at du enkelt kan gjøre dette på farten eller sammen med din digitale regnskapsfører. Vi vil gjøre det enkelt for deg å drive din bedrift, sånn at du kan fokusere på det du er god på.